OU Portal
Log In
Welcome
Applicants
Z6_60GI02O0O8IDC0QEJUJ26TJDI4
Error:
Javascript is disabled in this browser. This page requires Javascript. Modify your browser's settings to allow Javascript to execute. See your browser's documentation for specific instructions.
{}
Zavřít
Publikační činnost
Probíhá načítání, čekejte prosím...
publicationId :
tempRecordId :
actionDispatchIndex :
navigationBranch :
pageMode :
tabSelected :
isRivValid :
Typ záznamu:
stať ve sborníku (D)
Domácí pracoviště:
Katedra chemie (31500)
Název:
Využití infračervené spektroskopie ke stanovení olejnatosti a skladby mastných kyselin v máku setém.
Citace
ENDLOVÁ, L., Rychlá, A., Vrbovský, V. a Navrátilová, Z. Využití infračervené spektroskopie ke stanovení olejnatosti a skladby mastných kyselin v máku setém..
In:
2015-02-04 Vsisko.
Vodochody: ČZU v Praze, 2015. s. 51-55. ISSN 978-80-213-2539-5.
Podnázev
Rok vydání:
2015
Obor:
Analytická chemie, separace
Počet stran:
5
Strana od:
51
Strana do:
55
Forma vydání:
Tištená verze
Kód ISBN:
neuvedeno
Kód ISSN:
978-80-213-2539-5
Název sborníku:
Sborník:
Název nakladatele:
ČZU v Praze
Místo vydání:
Vodochody
Stát vydání:
Název konference:
Místo konání konference:
Vsisko
Datum zahájení konference:
Typ akce podle státní
příslušnosti účastníků akce:
Celostátní akce
Kód UT WoS:
EID:
Klíčová slova anglicky:
poppy, FT-NIR, oil, fatty acid
Popis v původním jazyce:
Realizací pokusů s kolekcí GZ máku setého byly shromážděny cenné popisné charakteristiky jednotlivých GZ. Zhodnoceny byly důležité morfologické, biologické a biochemické vlastnosti, byla pořízena obsáhlá fotodokumentace materiálů.
Popis v anglickém jazyce:
Realization of experiments with a collection GZ poppy were collected descriptive characteristics of GZ. Evaluated were important morphological, biological and biochemical properties, was taken by extensive photo documentation of materials.
Seznam ohlasů
Ohlas
R01:
Complementary Content
Deferred Modules
${title}
${badge}
${loading}
Deferred Modules