OU Portal
  • Log In
  • Welcome
  • Applicants
Z6_60GI02O0O8IDC0QEJUJ26TJDI4
{}

Pomocí tohoto dialogu můžete vyhledat domácí autory, čili autory, kteří jsou vedeni v personálních systémech Ostravské univerzity.

Do našeptávače níže napište hledaný text a tento text bude vyhledán ve jméně nebo příjmení autora. Autoři, kteří budou hledanému textu odpovídat, Vám budou nabídnuti v seznamu. Pomocí myši nebo šipek na klávesnici vyberte požadovaného autora.

Našeptávač : 
Přidat autora k záznamu Zavřít

Pomocí tohoto dialogu můžete k záznamu přidat cizího autora, čili autora, který nemá žádný pracovní ani studijní vztah k Ostravské univerzitě. Takto přidaný autor bude do RIV vykázán jako nedomácí.

Pro přidání autora vepište jeho jméno a příjmení do určených položek.

Jméno :
Příjmení :
Přidat k záznamu Zavřít
Zavřít
Publikační činnost


preloading...   Probíhá načítání, čekejte prosím...
publicationId :
tempRecordId :
actionDispatchIndex :
navigationBranch :
pageMode :
tabSelected :
isRivValid :
Typ záznamu * : ostatní (O)
Domácí pracoviště * : Ústav fyziologie a patofyziologie (11501)
Název * : Bezlepkové recepty - Jáhlový nákyp, Boloňské špagety s čočkou, Cizrna na kari s rýží, Rýžové těstoviny s krůtím prsem, Bezlepkový jablečný štrúdl s mandlemi a rozinkami
Citace : Petřeková, K. Bezlepkové recepty - Jáhlový nákyp, Boloňské špagety s čočkou, Cizrna na kari s rýží, Rýžové těstoviny s krůtím prsem, Bezlepkový jablečný štrúdl s mandlemi a rozinkami. 2021.
Podnázev :
Rok * : 2021
Obor * :
Klíčová slova anglicky * :
food, legumes,cereals, gluten free recipes
Popis v původním jazyce * :
Nutriční hodnocení obilovin, pseudoobilovin, luštěnin a výrobků z těchto potravin a jejich využití v bezlepkové stravě. Bezlepkové recepty byly vytvořeny v rámci SGS06 LF 2019-2020 Nutriční hodnocení obilovin, pseudoobilovin, luštěnin a výrobků z těchto potravin a jejich využití v bezlepkové stravě. Hlavní řešitel projektu: Mgr. Karin Petřeková, Ph.D., Ústav fyziologie a patofyziologie LF OU, významné přispění při tvorbě receptů: spoluřešitelé a studenti oboru Nutriční terapeut LF OU.
Popis v anglickém jazyce * :
Nutritional evaluation of cereals, pseudo-cereals, legumes and products from these foods and their use in a gluten-free diet. Gluten-free recipes were created within SGS06 LF 2019-2020 Nutritional evaluation of cereals, pseudo-cereals, legumes and products from these foods and their use in gluten-free diet. Main researcher of the project: Mgr. Karin Petřeková, Ph.D., Department of Physiology and Pathophysiology, Faculty of Medicine, University of Ostrava, co-researcher and co-researchers and students of the field of Nutritional Therapist, Faculty of Medicine, University of Ostrava.
Typ zdroje financování výsledku * : Specifický výzkum
Seznam projektů :
ID Projektu Název projektu
Seznam ohlasů : 
Ohlas
R01: RIV/61988987:17110/21:A22029EE

© 2019 Centre for Information Technology

  • Technická podpora :
  • Mgr. Olga Blahutová (phone: +420 597 091 129, phone flap for UO: 1129)
  • Ing. Lucie Svitaneková (phone: +420 597 091 108, phone flap for UO: 1108)
Complementary Content
  • ${title}${badge}
${loading}