OU Portal
  • Log In
  • Welcome
  • Applicants
Z6_60GI02O0O8IDC0QEJUJ26TJDI4
{}

Pomocí tohoto dialogu můžete vyhledat domácí autory, čili autory, kteří jsou vedeni v personálních systémech Ostravské univerzity.

Do našeptávače níže napište hledaný text a tento text bude vyhledán ve jméně nebo příjmení autora. Autoři, kteří budou hledanému textu odpovídat, Vám budou nabídnuti v seznamu. Pomocí myši nebo šipek na klávesnici vyberte požadovaného autora.

Našeptávač : 
Přidat autora k záznamu Zavřít

Pomocí tohoto dialogu můžete k záznamu přidat cizího autora, čili autora, který nemá žádný pracovní ani studijní vztah k Ostravské univerzitě. Takto přidaný autor bude do RIV vykázán jako nedomácí.

Pro přidání autora vepište jeho jméno a příjmení do určených položek.

Jméno :
Příjmení :
Přidat k záznamu Zavřít
Zavřít
Publikační činnost


preloading...   Probíhá načítání, čekejte prosím...
publicationId :
tempRecordId :
actionDispatchIndex :
navigationBranch :
pageMode :
tabSelected :
isRivValid :
Typ záznamu * : ostatní (O)
Domácí pracoviště * : Ústav fyziologie a patofyziologie (11501)
Název * : Bezlepkové recepty - Dušená zelenina s rýží, červenou čočkou a strouhaným eidamem, Krúpa Baba, Salát z červené čočky s mrkví
Citace : Petřeková, K. Bezlepkové recepty - Dušená zelenina s rýží, červenou čočkou a strouhaným eidamem, Krúpa Baba, Salát z červené čočky s mrkví. 2021.
Podnázev :
Rok * : 2021
Obor * : Potravinářství
Klíčová slova anglicky * :
food, legumes,cereals, gluten free recipes
Popis v původním jazyce * :
Bezlepkové pokrmy jsou dnes obohacovány řadou nutričně vyvážených potravin, které jsou přirozeně bezlepkové, a přitom jsou zdrojem potřebných mikroživin. Nutriční hodnotu pokrmů můžeme určit propočtem receptury v nutričním programu. K udržení nutriční hodnoty a také senzorické kvality pokrmů je nutné dodržet doporučený technologický postup jejich přípravy.
Popis v anglickém jazyce * :
Today, gluten-free meals are enriched with a range of nutritionally balanced foods that are naturally gluten-free, while providing the necessary micronutrients. The nutritional value of the food can be determined by calculating the recipe in a nutritional program. In order to maintain the nutritional value as well as the sensory quality of the dishes, it is necessary to follow the recommended technological procedure for their preparation.
Typ zdroje financování výsledku * : Specifický výzkum
Seznam projektů :
ID Projektu Název projektu
Seznam ohlasů : 
Ohlas
R01: RIV/61988987:17110/21:A22028BH

© 2019 Centre for Information Technology

  • Technická podpora :
  • Mgr. Olga Blahutová (phone: +420 597 091 129, phone flap for UO: 1129)
  • Ing. Lucie Svitaneková (phone: +420 597 091 108, phone flap for UO: 1108)
Complementary Content
  • ${title}${badge}
${loading}