Podnázev : |
|
Rok * : |
2020
|
Obor * : |
Sociologie, demografie
|
Forma vydání * : |
Tištená verze
|
Kód ISBN * : |
978-80-7510-428-1
|
Název knihy v originálním jazyce * : |
Jídlo není jenom "něco k jídlu". Tradiční stravování a pokrmy jako součást regionální identity ve vědomí a paměti současné společnosti
|
Název edice a číslo svazku * : |
Neuveden
|
Místo vydání * : |
Opava
|
Název nakladatele * : |
Slezská univerzita v Opavě
|
Označení vydání (číslo vydání) : |
|
Vydáno : |
v ČR
|
Autor zdrojového dokumentu : |
|
Počet stran * : |
14
|
Počet stran knihy * : |
286
|
Strana od * : |
17
|
Strana do * : |
30
|
Počet výtisků knihy * : |
|
EID : |
|